Workshop elektrisch rijden

Workshop Hoe profiteer je van elektrisch rijden?

7 en 14 februari, locatie Holterweg 2, 7418 EB Deventer (Deventer Wijnhuis)

Overige data dinsdag 21 maart, dinsdag 18 april, dinsdag 23 mei, dinsdag 20 juni, dinsdag 11 juli, dinsdag 22 augustus, dinsdag 19 september, dinsdag 17 oktober, dinsdag 21 november, dinsdag 12 december.

De elektrische auto komt er aan! Maar hoe ver kom je eigenlijk met zo’n elektrische auto? Hoe lang duurt het om op te laden? En welke apps, stekkers en laadpalen heb je nodig?

Arjan de Putter, oprichter van E-xpeditie.nl, legt het je allemaal uit in een bijzondere workshop. Dat doet hij met veel humor en de nodige anekdotes. En na de theorie volgt vanzelfsprekend de praktijk. Daarbij ga jij zelf achter het stuur.

Programma

12.00 uur Ontvangst met lunch

13.00 uur Start theorie

o   Uitleg over soorten auto’s, de batterijtechnologie en laadsystemen, veiligheid, betaalsystemen

o   Kosten en fiscale voordelen

13.45 uur Instructies

o   Toepassing laad-app,

o   Uitleg: de trick ‘van range anxiety naar range excitement’.

14.00 uur Praktijk met competitie

16.30 uur Napraten en evaluatie

Kosten

De kosten bedragen € 195,- ex. BTW per deelnemer. Dit bedrag is inclusief gebruik auto, lunch, koffie en thee en 2 drankjes. Minimaal 8, maximaal 12 personen.

Let op: wie vóór 14 februari 2017 boekt (ongeacht de datum van de workshop), betaalt het introductietarief van € 95,- ex BTW.

Over E-xpeditie.nl

E-xpeditie.nl is een onafhankelijk platform waarop journalisten over de transitie naar elektrische mobiliteit schrijven. Het credo van E-xpeditie.nl: 'wij zijn van de praktijk en we willen weten hoe het in de praktijk werkt'.

Over Arjan

Arjan (1967) is zijn hele leven al gefascineerd door auto’s. Tijdens zijn opleiding HTS-Autotechniek ontstond zijn interesse voor elektrisch rijden. Die wakkerde nog meer aan na een monsterrit in een Tesla door Europa (3.000 elektrische kilometer in 48 uur). Hij was zo onder de indruk van de mogelijkheden dat hij E-xpeditie.nl oprichtte. In 2016 verbrak hij het bestaande wereldrecord elektrisch rijden. Als testrijder voor E-xpeditie.nl reed hij met praktisch elke elektrische auto die op de markt is.

Meer informatie en aanmelden

Neem contact op via events@e-xpeditie.nl.Of bel Arjan: 06 41 28 90 84.

up
0 users have voted.
workshop